homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa iti lasi problemele "la usa"

#1 2007-09-06 19:09:19

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Sa iti lasi problemele "la usa"

Imi amintesc ca acum cativa ani discutam asta cu o persoana mai coapta si sfatul era ca oricat de prost dispusa vii de la job de pilda sa inveti sa NU iti versi nervii pe ceilalti de acasa. Este bine sa iei problemele (asa, virtual), sa le faci pachet si sa lasi pachetul la intrare.

Cat de bine iti reuseste asta? Iti versi nervii pe familie? Reusesti sa te "dedublezi"?

#2 2007-09-06 19:19:56

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Sa iti lasi problemele "la usa"

NU imi  vars nervii pe ai mei.........dar ii povestesc lu iubitu ce mi s-a intamplat ....ca sa ma descarc si eu. Daca nu ma descarc la el atunci la cine?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-09-06 19:21:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

o mai fac uneori din pacate... de obicei cade "blestemul" pe mama sau tata si regret. incerc sa nu o mai fac la asta "lucrez" momentan, in ceea ce ma priveste.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2007-09-06 19:38:28)

#4 2007-09-06 19:23:35

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

hmm.. ma mai descarc pe el uneori si nu e bne ca ajungem s ne certam, si imi mai vars nervii p ai mei uneori si dupa ma gandesc ca dc sunt asa rea cu ei k nu mi-au fct nik...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#5 2007-09-06 19:59:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu incer sa nu ma descar pe nimeni si in 90 % din cazuri reusesc la mine e simplu fac un exercitiu de imaginatie si ma gandesc ca ma cert cu cine ma suparat smile.chiar functioneaza iar cand am ceva de lamurit cu persona respectiva sunt de un calm incredibil smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-09-06 20:07:34

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

baiatu meu stie tot ce patesc....mereu tin in mine pana ajung la el, si lui ii povestesc tot, in el am cea mai mare incredere hjarta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#7 2007-09-06 20:17:16

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu ii povestem lui iubi tot si asa ma descarc.

expect the worst , hope for the best!

#8 2007-09-06 20:59:15

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

eu toate prb mele si toti nerviii miii vas pe prietena mea cea mai buna si d cele mai multe ori...daca suntem d aceasi zodie....ajungem sa ne certam dar ne dam seama amandoua...si ne impakam adik....noua  ne trebuie cearta aia ca sa ne calmam;)

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#9 2007-09-06 21:34:13

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

eu daca nu mi vars nervi nu,,,ma simt bine sa spun asa iar cum eu sunt imprevbizibila  nu se stie cine este urmatoarea mea "victima"

take me as i am or watch me as i go!

#10 2007-09-07 00:14:35

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

asa ar fi cel mai ideal.daca esti prost dispusa,suparata,nervoasa sa lasi problemele dincolo de usa pe care o pasesti.eu inca mai am de lucrat la asta.pe mine iubitul meu ma ajuta cel mai mult,lui ii povestesc tot ce ma supara si ma linisteste.intotdeauna stie ce sa imi zica.se mai enerveaza si el pe mine cand ma vede asa sensibila.cat s-a mai luptat saracul cu mine sa ma fac mai puternica....

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#11 2007-09-07 08:58:05

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Cand eram mai "necopti", mai faceam si lucrul asta, sa-mi vars sacul de nervi acasa, pe capul lui. Mi-am dat seama ca, daca tot petrecem asa putin timp impreuna, nu mai are rost sa ni-l stricam asa...Eventual dupa cateva zile, cand s-au calmat lucrurile, amintesc in treacat de problema, mai mult ca fapt divers.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#12 2007-09-07 09:08:18

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu o faceam in liceu...cu biata mea mama...uf..nush cum de-mi suporta toate ifosele..o sa-i sarut intr-o zi piciorusele..
in prezent, dak e sa ma enervez la job..nu are nici un impact fenomenul asupra vietii noastre de cuplu...intru pe usa si-l vad cu fatza aia..toata zambareata ca am ajuns acasa..si-mi trece instant..
in sens invers..adik dak as avea o prob cu el..pai..nush de cat profesionalism as putea da dovada la munca. big_smile

#13 2007-09-07 14:22:07

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu deobicei pe mma neutral si imi pare rau chiar dupa da nah ... o sa incerc cumva sa ma las de obiceiu asta

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#14 2007-09-07 14:51:23

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

dida a scris:

eu deobicei pe mma neutral si imi pare rau chiar dupa da nah ... o sa incerc cumva sa ma las de obiceiu asta

si eu la fel din pacate sad Ma mai cert si cu iubi meu pentru ca fiecare e nervos de la serviciu dar ne calmam reciproc smile Dar mama o 'incaseaza' cel mai urat si-mi pare rau pentru asta

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#15 2009-09-21 17:27:00

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

eu nu ma descarc pe nimeni de obicei insa daca stiu ca nu mi-a mers bine cu ceva sau am avut ceva probleme ma va afecta in ziua respectiva. sunt mult mai trista, deloc vorbareata..tot timpul ma gandesc la ce mi s-a intamplat, parca as fi pierduta.
normal ar fi sa ma port la fel de ex.fata de prieten daca sunt cu el sau cu oricine as fi in ziua respectiva, sa fiu la fel de vesela...deci tot nu pot lasa de tot pachetul la usa...

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#16 2009-09-21 17:30:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

cateodata da, cateodata nu. cand nu, ajungem sa ne certam din te miri ce motiv stupid... de fapt, din cauza nervilor mei ascunsi sad si nu e vorba ca imi car problemele acasa, neeee, ce e la serviciu acolo ramane... mai putin starea proasta/stressata sad pe care nu reusesc mereu sa o depasesc. problema in sine o las f usor la usa... serviciului. dar starea aiurea ma urmareste uneori si a doua zi sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#17 2009-09-21 18:04:28

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu tot ce patesc vorbesc cu iubi.. nu imi vars nervii pe el, ci ma descarc. dar mai sunt momente cand ma cert cu el si vin acasa... si atunci pica pe mama tongue

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#18 2009-09-21 19:48:20

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Si mie mi se intampla cand sunt nervoasa sa vorbesc nervos cu prietenul si mai cade pacatul si pe mama (mai rar) si fratele mai mic asta cand e sa fiu acasa insa cand sunt la Buc prietenul sufera cel mai mult big_smile Si el isi mai varsa nervii pe mine. Cred ca e ceva cam inevitabil..este greu sa te controlezi bine.Oricum depinde ce inseamna sa'ti versi nervii.Eu una doar raspund mai urat dar alte lucruri nu fac si nici prietenul.
Mai incerc si sa ma abtin si imi iese unele ori asta depinde si d c sunt nervoasa tongue

We Have To Be Strong !!!

#19 2009-09-21 20:03:47

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ohoooo! acum cativa ani nu ma puteam detasa de problemele de la serviciu! veneam acasa si continuam sa ma gandesc la ele, cum sa le rezolv, care e cea mai buna cale, daca procedez in felul x ce consecinte pot aparea...ajunsesem sa visez si noaptea  lol si bineinteles ca eram irascibila, doar eram mereu preocupata de chestiile mele!
pana cand mi-am spus ca nu se merita ( a fost o strafulgerare de moment ) ca nu se darama societatea daca imi traiesc si eu viata si ca ei ma platesc pentru 8 ore nu pentru 24 de ore....de atunci nu ca le las la poarta, le las chiar in birou...pana la urma cam toti de acolo procedeaza asa: ce se poate face ( gandit si scris ) in 8 ore se face, ce nu...ramane pe a doua zi!

asa ca acasa pot fi nervoasa doar pentru problemele de acasa

nervoasa e un fel de a spune pentru ca sunt recunoscuta ca fiind cea mai calma persoana desi in interior e clocot skitarg  insa daca m-a enervat cineva sunt foarte taioasa si sarcastica dar nu ridic tonul.....doar daca am fost scoasa din pepeni rau atunci tip si atunci e cu "fugi" ca si arunc/lovesc...dar se intampla rar si DOAR pentru ce e legat de casa

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-09-21 20:06:16)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.